Belægning​

VMCE Entreprise ApS håndterer store som små belægningsopgaver. Hvad end du har brug for belægningsarbejde som erhverv eller privat, så står vi til rådighed. Vi har de rette maskiner og gode samarbejdspartnere, og vi kan på den måde løse enhver opgave.

Vi tilbyder belægning i forbindelse med trafikanlæg og store udendørsarealer, men også for dig, som ønsker belægningsarbejde på privat grund. Vi laver alt fra små terrasser til store industribelægninger.

Hvis du selv står og er i tvivl, har vi også den rette vejledning til dig. Med mange års erfaring og kompetente medarbejdere kan vi finde frem til den helt rette løsning for dit projekt uanset omfang og areal.

Vi imødekommer vores kunders behov med henblik på valg af design, materiale og det visuelle udtryk. Vi har en bred mulighed for at vælge den type belægningssten og materiale, som passer til arealet og kundens behov. Er du i tvivl om, hvilken belægningstype der skal til, så står vi også til rådighed og hjælper dig med at vælge det rette materiale til projektet.​

Kontakt os for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

VMCE Entreprise ApS

Langedevej 49

4760 Vordingborg

Kontakt os

Telefon: 20 82 83 58

E-mail: ​DM@VMCE.dk

CVR: 42570265

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.