Byggemodning

Når et nyt boligområde udstykkes, er der en masse forarbejde, som skal finde sted. Det drejer sig om infrastruktur i form af veje, kloakering, mm., for at boligområdet kan bygges. Alt dette forarbejde har VMCE Entreprise ApS særlige kompetencer og erfaringer inden for. Når du er i vores hænder, kan du være sikker på, at vi hjælper dig gennem hele processen. 

Vi har autoriserede kloakmestre, som kan varetage enhver opgave inden for kloakering i byggemodningsprocessen. Vi rykker ud i hele landet og Norden for at udføre opgaver for vores kunder. Vi har mandskab og maskiner til at klare opgaven uanset omfang, og vi er derfor meget fleksible. 

VMCE Entreprise ApS er et stort firma, og derfor tager vi os også af de store projekter. Hvis det skulle hænde, at opgaven står uden for firmaets ressourcer, har vi alle slags samarbejdspartnere til at kunne løse og løfte enhver opgave. Vi rykker ud, hvor vores kunder er.

Mange kompetencer i spil

​I forbindelse med en byggemodning, er der mange brikker, der skal på plads, og hver enkel byggemodning er individuel. Vi har kompetencer og en bred erfaring med store som små byggemodninger til eksempelvis beboelse eller erhverv. I en byggemodning kombineres typisk flere af vores arbejdsopgaver som:

  • Etablering af rørsystemer
  • Jordarbejde
  • Etablering af forsyningsledninger
  • Kloakering eller bassinanlæg


Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre med jeres projekt.

Kontakt os for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

VMCE Entreprise ApS

Langedevej 49

4760 Vordingborg

Kontakt os

Telefon: 20 82 83 58

E-mail: ​DM@VMCE.dk

CVR: 42570265

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.