Gravearbejde af enhver art udføres

Udgravning til søer, kloakering, parkeringspladser og lignende

Skal du have gravet ud til en sø, til en parkeringsplads, til et byggeri eller måske til noget helt fjerde? Uanset hvilken form for gravearbejde du skal have udført, så kan vi hos VMCE Entreprise ApS hjælpe dig.

Vi udfører professionelt og effektivt gravearbejde for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Vordingborg, Korsør, Køge og omegn. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

 

  • Udgravning til søer
  • ​Kloakering
  • Kabelnedlægning
  • Etablering af veje
  • Anlægning af parkeringspladser
  • Byggeri

Vi løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en gravemaskine.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og med mange gode samarbejdspartnere sørger vi for, at alle opgaver, store som små, udføres korrekt og til tiden.

Udlejning af gravemaskiner med fører

Foruden det gravearbejde som vi selv udfører, så tilbyder vi også udlejning af alle vores maskiner med fører på enten timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst, og hvilken form for gravearbejde du skal have udført.

Vi har en omfattende maskinpark med det mest moderne og effektive udstyr, således at du har mulighed for at leje lige netop den maskine, der skal bruges til dit gravearbejde.

​Hvad koster gravearbejde?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få udført professionelt gravearbejde. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken opgave du skal have udført, og hvor omfattende den er.

Vi tilbyder attraktive priser, og vi står klar til at varetage enhver opgave for både privatpersoner og erhvervskunder. Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på dit kommende gravearbejde eller for leje af gravemaskine med fører, så kontakt os gerne for at indhente et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan din opgave kan løses mest effektivt. Du kan henvende på DM@VMCE.dk eller 20 82 83 58. Eller du er velkommen til at kontakte os angående betonarbejde.​

Kontakt os for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

VMCE Entreprise ApS

Langedevej 49

4760 Vordingborg

Kontakt os

Telefon: 20 82 83 58

E-mail: ​DM@VMCE.dk

CVR: 42570265

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.