Jordarbejde af enhver art udføres

Vi varetager opgaver for private, erhverv og det offentlige

Har du brug for professionel hjælp til jordarbejde? Leder du efter en kompetent og alsidig entreprenør, som kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos VMCE Entreprise ApS udfører vi alle former for jordarbejde for både private husejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Det kan for eksempel være i Korsør, Køge eller Vordingborg, men det kan også være i et helt andet nærliggende område.

Hvilke former for jordarbejde kan vi udføre?

Vi kan som nævnt udføre alle former for jordarbejde. Vores kompetencer og arbejdsområder dækker således blandt andet over:

  • Flytning af jord
  • Byggemodning af grunde
  • Udgravning til rørlægning
  • Udgravning til kælder
  • Udgravning til søer
  • Terrænregulering
  • Gravearbejde
  • Andre former for jordarbejde

Derfor skal du lade os varetage din opgave

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge lige netop vores virksomhed, når du skal have udført jordarbejde. Hos os er kvalitet og kompetence nøgleord i vores arbejde, og du er derfor garanteret et veludført stykke arbejde, når du vælger at lade vores kompetente medarbejdere hjælpe dig med dit jordarbejde.

Derudover har vi også alt det rette udstyr og de nødvendige maskiner, der skal til for at kunne varetage enhver opgave inden for faget og at kunne løse den effektivt.

Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring inden for jordarbejde, og derfor ved de også, hvordan arbejdet skal planlægges, således at våd og frossen jord undgås, da det netop ikke giver gode forudsætninger for et solidt og holdbart resultat.

Kontakt os for en drøftelse af din opgave

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig en drøftelse af, hvordan dit kommende jordarbejde kan løses på bedst mulig vis. Du kan fange os på DM@VMCE.dk eller 20 82 83 58.

​Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en fast pris på opgaven, når vi ved lidt mere om den.

Kontakt os for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

VMCE Entreprise ApS

Langedevej 49

4760 Vordingborg

Kontakt os

Telefon: 20 82 83 58

E-mail: ​DM@VMCE.dk

CVR: 42570265

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.