Støbearbejde for private og erhverv

Insitu-støbninger og andet støbearbejde udføres

Skal du have udført professionelt støbearbejde i forbindelse med et byggeprojekt i enten Køge, Vordingborg, Korsør eller i et andet nærliggende område, og leder du i den forbindelse efter en erfaren virksomhed, der kan hjælpe dig? Så lad os hos VMCE Entreprise ApS varetage din opgave.

Vi er specialister inden for insitu-støbninger og andet støbearbejde, som vi udfører for både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder.

Vi er eksperter inden for vores fag

Insitu kommer af latin, og den direkte oversættelse vil være ”på stedet”.

En insitu-støbning vil kunne give dig mange forskellige muligheder for at udtrykke dig via både udformning og bæreevne, og vi står gerne klar til at varetage opgaven, hvis du ønsker det.

I VMCE Entreprise ApS beskæftiger vi os meget med insitu-støbninger, og vi er blandt andet eksperter inden for følgende former for støbearbejde:

  • Støbning af grundrender
  • ​Støbning af vægge
  • Støbning af dæk

​Vi tilbyder også:

  • Støbning af fundament
  • Støbning af gulv
  • Støbning af etageadskillelse
  • Reparation af kældergulv
  • Reparation af sokkel
  • Andet støbearbejde

Vi har mange års erfaring inden for området, og vi råder over noget af det mest avancerede udstyr, som giver os mulighed for at kunne løse alle former for støbeopgaver.

Få kyndig og kompetent rådgivning

Vores virksomhed består af dygtige rådgivere, som har studeret emner som for eksempel grøn beton samt betonarbejdere med masser af erfaring inden for forskellige metoder, der sikrer, at du altid kan få en professionel rådgivning, før arbejdet går i gang.

Har du brug for kompetent rådgivning i forbindelse med din opgave, ønsker du at høre mere om insitu-støbning, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop dit støbearbejde, så kontakt os gerne allerede i dag på DM@VMCE.dk eller 20 82 83 58. Eller du er velkommen til at kontakte os angående jordarbejde.​

Vi varetager mange forskelligartede støbeopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder i henholdsvis Vordingborg, Korsør, Køge og omegn. Skal vi også varetage din opgave​.

Kontakt os for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

VMCE Entreprise ApS

Langedevej 49

4760 Vordingborg

Kontakt os

Telefon: 20 82 83 58

E-mail: ​DM@VMCE.dk

CVR: 42570265

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.