Støbning af fundament til bygninger

Vi støber fundamenter for privatpersoner og erhverv

Drømmer du om at få bygget et hus eller sommerhus, eller kunne du tænke dig at få bygget et skur eller en garage på din grund? Hvis du har brug for professionel hjælp til støbning af fundament, så står vores dygtige entreprenør klar til at hjælpe dig.

Vi har stor erfaring inden for opbygning af fundament og andet støbearbejde, som vi udfører for privatpersoner såvel som forskellige typer erhvervskunder. Vores virksomhed er beliggende i Vordingborg, hvorfra vi blandt andet kører ud til opgaver hos kunder i vores eget lokalområde, Køge, Korsør og omegn.

Vi varetager også andre støbeopgaver

Støbning af fundament er en af de opgaver, som vi ofte varetager i forbindelse med støbning, men vi varetager også mange andre støbeopgaver. Det kan for eksempel være: 

  • ​Støbning af vægge
  • ​Etablering af etageadskillelser
  • ​Støbning af betongulv
  • ​Insitu-støbning
  • Terrændæk-opbygning
  • ​Reparation af sokler
  • ​Reparation af kældergulve
  • Øvrigt betonarbejde

Lad os hjælpe dig med støbning af fundament

Støbning kræver erfarne håndværkere, som har et indgående kendskab til både materialer, værktøj og udstyr samt metoder til at udføre korrekt støbning af fundament såvel som gulve, sokler og lignende. Dette er du garanteret, når du vælger at lade os varetage din opgave.

Vi har desuden en stor og velassorteret maskinpark med alt det nyeste og mest moderne udstyr, således at du kan være helt sikker på, at du får den mest effektive løsning – og det kan mærkes på prisen. Vi ønsker nemlig at sikre vores kunder de bedste løsninger til fordelagtige priser, og derfor er effektivitet et nøgleord for os.

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en fast pris på støbning af fundament til hus, sommerhus eller noget helt tredje? Så kontakt os gerne i dag og fortæl os om din opgave på DM@VMCE.dk eller 20 82 83 58. Vi varetager opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder i Køge, Korsør, Vordingborg og omegn. 

Kontakt os for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

VMCE Entreprise ApS

Langedevej 49

4760 Vordingborg

Kontakt os

Telefon: 20 82 83 58

E-mail: ​DM@VMCE.dk

CVR: 42570265

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.