Flytning af jord udføres

Skal du have flyttet jord?

Skal du have reguleret terrænet, byggemodnet en grund, eller har du en helt anden opgave, der indebærer flytning af jord? Hvis du skal have flyttet jord, og hvis du leder efter et kompetent entreprenørfirma, der kan varetage opgaven, så er du kommet til det helt rette firma. Hos VMCE Entreprise ApS tilbyder vi blandt andet flytning af jord samt alle andre former for jordarbejde. Det kan for eksempel være i form af:

  • Afrømning af muld
  • Byggemodning af grunde
  • Terrænregulering
  • ​Udgravning til kælderareal
  • Udgravning til søer

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for både private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i for eksempel Køge, Korsør, Vordingborg og flere andre omkringliggende områder.

Vi sikrer et holdbart og miljømæssigt korrekt resultat

Da jord er et levende materiale, kræver arbejdet en professionel indsats, hvis resultatet skal kunne holde. Samtidig er arbejdet meget følsomt over for både vind og vejr. Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, således at vi for eksempel undgår at skulle arbejde med våd eller frossen jord.

Derudover er jord ikke bare jord! Der er et stort miljøaftryk ved arbejdet med dette. Derfor gælder det om at vælge sin entreprenør med omhu, således at den pågældende opgave i forbindelse med flytning af jord bliver udført miljømæssigt korrekt.

​Kontakt os og få den bedst mulige løsning på flytning af jord

​Uanset om du har en større eller mindre opgave i forbindelse med flytning af jord, og uanset om du er privatperson eller erhvervskunde, så står vi hos VMCE Entreprise ApS klar til at hjælpe dig. Vi varetager mange forskelligartede opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner i henholdsvis Køge, Vordingborg, Korsør og omegn – altid med fokus på et holdbart og miljømæssigt korrekt resultat.

Vi har det rette mandskab og de rette maskiner til at udføre opgaverne til perfektion. Du skal bare kontakte os på DM@VMCE.dk eller 20 82 83 58, så udarbejder vi et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig, samt drøfter hvordan din opgave løses på bedst mulig vis.

Kontakt os for et godt tilbud

Udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt
​vi skal kigge nærmere på?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

VMCE Entreprise ApS

Langedevej 49

4760 Vordingborg

Kontakt os

Telefon: 20 82 83 58

E-mail: ​DM@VMCE.dk

CVR: 42570265

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.